LOOPBAANADVIES

Een loopbaantraject of loopbaancoaching is een concrete manier om helderheid te krijgen over de volgende stap in je loopbaan en zorgt ervoor dat je het stuur weer in eigen hand neemt. Ik bied daarvoor het zgn. Koersonderzoek aan. Een al jaren beproefd en succesvol traject! Het stimuleert je om duidelijke antwoorden te vinden op de 3 kernvragen: ‘Wie ben ik, Wat wil ik en Wat kan ik’? We gaan op zoek naar jouw missie, je bezieling, drijfveren, talenten en kerncompetenties. Daarmee zetten we een duidelijke koers uit die leidt naar een nieuw perspectief of een nieuwe baan of ZZP ‘er zijn en ga je daar concrete stappen voor zetten. Zo wordt je weer stuurman over je eigen leven en loopbaan.

Voor jou?

Weet je niet hoe je verder wilt in je loopbaan?
Twijfel je of je dit werk nog jaren wilt blijven doen?
Sta je op een belangrijk kruispunt in je leven of loopbaan?
Wil je nu eindelijk je hart gaan volgen en die switch gaan maken?
Wil je weten waar je kracht, bezieling en je talenten liggen?
Zoek je een baan naar je hart?
Wil je je weer blij en energiek voelen in je werk?

Dan is Loopbaancoaching geschikt voor jou!

Werkwijze

Het  Koersonderzoek bestaat uit 4-6 bijeenkomsten van 2 uur waarin je met mij als ‘reisgids’ stap voor stap een Ontdekkingstocht maakt langs Verleden, Heden en Toekomst. Om het proces te ondersteunen krijg je steeds huiswerkopdrachten mee, waaronder het maken van je eigen biografie. Een hele leuke en interessante opdracht. Want in je eigen levensloop zitten de antwoorden die je zoekt  ‘opgesloten’. Andere opdrachten zijn o.a. 4 Elementen vierhoek, je voorlopige Missie formuleren, het Loopbaanspel en het ontdekken van je Kerncompetenties. Indien nodig maak ik ook gebruik van het online- PPA assessment ( zie: PPA-vooorbeeldrapportage )
Al met al een mooi, boeiend en zeer verhelderend traject waar je dichterbij je Hart komt, een mogelijk nieuwe koers ontdekt en waar je heel veel nieuwe energie uit haalt!

RESULTATEN

  • Helderheid over je missie in je werk
  • Inzicht in je drijfveren en motivatoren
  • Inzicht in je kerncompetenties en talenten
  • Vertaling naar jouw beroepsrichting en functie
  • Actieplan voor de toekomst
  • Meer energie, kracht en bezieling

MEER WETEN?

Voor meer info of een beknopte brochure kun je me altijd bellen of mailen

06-22436622

info@josarts.nl

Ervaringen

“Jos is een vakman! Hij is erg bedreven in het uitpikken en bespreken van juist die antwoorden uit de opdrachten die cruciaal zijn. Hij stelt vragen die je dwingen om tot de kern te komen. Al tijdens het Koersonderzoek krijg je hele belangrijke inzichten en antwoorden. Hij is een prettige, wijze en rustige man die, naast een echte professional, ook iemand is waar je jezelf bij thuis voelt”.

Accountant en zelfstandig ondernemer