LOOPBAANADVIES

Een loopbaantraject of loopbaancoaching is een concrete manier om helderheid te krijgen over de volgende stap in je loopbaan en zorgt ervoor dat je weer de regie pakt. Ik bied daarvoor het zgn. Koersonderzoek aan. Dit helpt je om duidelijke antwoorden te vinden op de 3 kernvragen: ‘Wie ben ik, Wat wil ik en Wat kan ik’? We gaan op zoek naar jouw missie, je bezieling, drijfveren, talenten en competenties. Daarmee zet je een duidelijke koers uit voor jouw toekomstige baan en ga je concrete stappen zetten. Zo wordt je weer stuurman over je eigen leven en loopbaan.

Voor jou?

Sta je op een belangrijk kruispunt in je leven of loopbaan?
Wil je nu eindelijk je hart gaan volgen en die switch gaan maken?
Wil je weten waar je kracht en je talenten liggen?
Ben je zoekende en een beetje stuurloos?
Wil je je weer blij en energiek voelen in je werk?

Dan is Loopbaancoaching erg geschikt voor jou!

Werkwijze

Het  Koersonderzoek bestaat uit 4-6 bijeenkomsten van 2 uur waarin je met mij als ‘reisgids’ een gestructureerde route volgt langs Verleden, Heden en Toekomst. Om het proces te ondersteunen krijg je steeds huiswerkopdrachten waaronder het maken van je eigen biografie. Een hele leuke en interessante opdracht. Want in je eigen levensloop zitten de antwoorden die je zoekt  ‘opgesloten’. Andere opdrachten zijn o.a. 4 Elementen vierhoek, je voorlopige Missie formuleren, het Loopbaanspel en ontdekken van je Kerncompetenties. Een mooi, boeiend en verhelderend traject waar je een mogelijk nieuwe koers ontdekt en heel veel nieuwe energie uit haalt!

RESULTATEN

  • Helderheid over je missie in je werk
  • Inzicht in je drijfveren en motivatoren
  • Inzicht in je kerncompetenties en talenten
  • Vertaling naar jouw beroepsrichting en functie
  • Actieplan voor de toekomst
  • Meer energie, kracht en bezieling

MEER WETEN?

Voor meer info of een beknopte brochure kun je me altijd bellen of mailen

06-22436622

info@josarts.nl

Ervaringen

“Jos is een vakman! Hij is erg bedreven in het uitpikken en bespreken van juist die antwoorden uit de opdrachten die cruciaal zijn. Hij stelt vragen die je dwingen om tot de kern te komen. Al tijdens het Koersonderzoek krijg je hele belangrijke inzichten en antwoorden. Hij is een prettige, wijze en rustige man die, naast een echte professional, ook iemand is waar je jezelf bij thuis voelt”.

Accountant en zelfstandig ondernemer