HOE?

In een eerste gesprek maken we nader kennis met elkaar en hoor ik welke thema’s of vragen je nu vooral bezighouden.  Samen bepalen we dan  de inhoud van een traject en als we beiden de samenwerking zien zitten  maken we heldere afspraken over de inhoud, werkwijze, locatie en kosten. Bij zakelijke klanten kan het van belang zijn nog een zgn. Startgesprek met de leidinggevende erbij te voeren om de verwachtingen op elkaar af te stemmen en van elkaar weten wat de doelen en werkwijze zijn. Daarna zorg ik voor een heldere en op maat gesneden offerte.

In de trajecten laat ik me vooral leiden door mijn intuïtie én mijn eigen wijsheid.  Daarnaast gebruik ik elementen uit o.a. NLP (= Neuro Linguïstisch Programmeren), TA (= Transactionele Analyse),  Systemisch werken,  Biografisch werken,          ACT  (= Acceptance and Commitment Training), Mindfulness en Transformational Presence. Dit alles gebaseerd op meer dan 30 jaar ervaring als consultant,(interim-)manager, organisatieadviseur, managementtrainer, loopbaanadviseur, senior-coach én een groot aantal opleidingen (Lees hier mijn C.V..).

Inhoudelijk werk ik samen met o.a:

123test.nl  – onlinetalentmanager.nl

Ook maak ik zo nodig gebruik van het PPA online-assessment ofwel de DISC-test (zie: PPA-voorbeeldrapport)

Locatie:

Je kunt kiezen uit 4 mogelijkheden 

  1. In een fijne coachingsruimte van PlaceforBizz in Eindhoven
  2. In mijn sfeervolle bungalow in de bossen van Eersel
  3. In een spreekkamer op jouw werk
  4. On-line: via Skype, MS Teams of Zoom, dus in je eigen vertrouwde omgeving

Het voordeel van mijn bungalow is dat je in een groene omgeving bent en we dan ook de mogelijkheid hebben naar buiten te gaan. Gewoon om weg te zijn uit de dagelijkse setting van tafel en stoel. Door te lopen in de natuur, de buitenlucht en het niet elkaar continu in de ogen hoeven kijken ontstaat er een hele andere sfeer die inspirerend en verhelderend werkt. Daarnaast is het natuurlijk een ideale omgeving om in te groeien en je verder te ontwikkelen!

Tarieven:

Ieder traject is maatwerk. Daarom hanteer ik verschillende tarieven voor Bedrijven, ZZP’ ers of particulieren. Neem gerust contact op voor meer informatie.

ZIE OOK :  ALGEMENE VOORWAARDEN Jos Arts Coach en Inspirator 2023

Kenmerken zijn:

  • Professioneel en persoonlijk
  • Open en verhelderend
  • Praktisch en resultaatgericht
  • Van binnen naar buiten
  • Met ‘Hoofd – Hart – Handen’
  • Doortastend en met humor

MEER WETEN?

Voor meer info of een beknopte brochure kun je me altijd bellen of mailen

06-22436622

info@josarts.nl

Ervaringen

“Heel hartelijk dank voor het prettige gesprek van vanochtend! Ik vind je een ongelofelijk wijs en sympathiek persoon. En wat jou – t.o.v. van vele anderen – heel sterk maakt is dat jij duidelijk iemand bent die werkt in termen van ‘practice what you preach’. Dat maakt je erg geloofwaardig! Alles wat jij zegt is duidelijk bezield en onderbouwd met je eigen ervaringen.’

Oud-docente Hogeschool