OVER MIJ

Laat ik met de professionele kant beginnen:

Naast diverse opleidingen en trainingen (o.a. HBO, Doctoraal Sociale Pedagogiek, Master NLP en Systemisch werken) ligt mijn achtergrond vooral in 18 jaar werken op de werkvloer van Jeugdhulpverlening, zorg voor Verstandelijk gehandicapten en als Docent/supervisor in het MBO-HBO onderwijs. Ik ben dus een man van de praktijk!
Daarna 23 jaar zelfstandig ondernemer en directeur geweest van mijn toenmalig Advies- en Trainingsbureau ODYS. Heel veel jaren ervaring dus met allerlei soorten mensen, bedrijven en instellingen en in veel verschillende rollen (zie: C.V. 2019). Altijd gericht op het inspireren, bezielen en ontwikkelen van mensen in de dagelijkse praktijk. Na mijn Sabbaticaljaar ben ik in april 2014 weer met nieuw elan gestart. Eenvoudiger, kleinschaliger en persoonlijker!
In 2018 heb ik mijn eerste boek geschreven: ‘Dat gun ik iedereen’ ,hoe een sabbatical je leven kan veranderen (lees meer)

Dan iets over mij als persoon:

Ik ben een mensenmens, levensgenieter en avonturier. Ook een liefhebber van de natuur en spiritueel ingesteld d.w.z. ik geloof dat er meer is tussen hemel en aarde: een hogere en lichte energie die ons leven mede bepaalt. Toeval bestaat in mijn ogen dan ook niet.
Spiritualiteit is bij mij altijd aards, dus met 2 benen op de grond, praktisch en concreet. Ik hou van reizen: het onderweg zijn, de vrijheid en natuur ervaren maar vooral nieuwe mensen en culturen leren kennen. Daardoor heb ik mezelf weer beter leren kennen. Zo ben ik o.a. naar India, Nepal, Tibet, Thailand, Egypte, Peru, Bolivia en Bali geweest.