MIJN AANBOD

Al ruim 30 jaar begeleid ik mensen met veel plezier bij hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Steeds weer zijn het ontdekkingstochten waarin ik eigenlijk de rol van gids of ‘reisleider’ heb. Aan het einde van die tocht wachten je hele mooie resultaten. Je hebt veel inzichten in jezelf gekregen en staat weer in je kracht. Je ervaart bezieling en plezier in je werk en je leven. Je voelt je vitaal en gaat fluitend naar je werk. Je straalt weer en dat heeft ook positieve effecten op de mensen op je werk en in je privé!
Ben je nieuwsgierig en durf je het avontuur aan? Kijk dan welke van de vier trajecten het beste bij je past:

LEVENSCOACHING

Soms loopt het leven helemaal anders dan je denkt. Omdat je tegenslag ervaart, problemen in je relatie tegenkomt, met verlies te maken krijgt of in een ‘burnout’ terecht komt. En het gewoon even niet meer weet. Dan is Levenscoaching een heel geschikt hulpmiddel om weer in je kracht te komen en vanuit je hart keuzes te maken.

LOOPBAANCOACHING

Wat is jouw missie en bezieling? Wat is je passie en waar word jij in je werk blij van? Zit je op het verkeerde spoor of sta je ineens op een kruispunt in je loopbaan? Welke kant ga ik nu op? Loopbaancoaching kan je dan weer op weg helpen en de goede richting in wijzen!

MANAGEMENTCOACHING

Als bestuurder, manager, teamleider of projectleider heb je meestal een mooie maar pittige functie waar veel op je afkomt. Een gesprek met een onafhankelijke sparring-partner of coach kan dan heel zinvol zijn. Managementcoaching is er dus om jou te versterken! Door even stil te staan in de dagelijkse hectiek. Je krijgt alle aandacht én concrete handvatten waarmee je weer verder kunt.

COMPETENTIECOACHING

Trainingen, workshops en intervisie zijn de meest gebruikte instrumenten om nog competenter te worden. Als je echter meer behoefte hebt aan een individueel en op maat gesneden traject is Competentiecoaching het meest geschikte middel. Dan kijken we namelijk specifiek naar jou! Naar jouw behoeften, leerdoelen en leerstijl.
Succes gegarandeerd!