IN DE MEDIA

Mijn boek in de media!

Sinds de lancering op 30 januari en de Boekpresentatie op 24 maart is er heel veel gebeurd! Naast de vele verkopen van het boek en al 28 hele mooie reviews met maar liefst 5 sterren  (bol.com/dit-gun-ik-iedereen) zijn er ook een aantal recensies verschenen in:

  • Tijdschrift BioGraphein door Gabriel Prinsenberg: BioGraphein 67
  • Boeken- en Leesclub De Perfecte Buren (Belgie) door Silke Wimme: http://perfecteburenleesclub/jos-arts.
  • Magazine Bewustzijn Online door Simone Thomasse: https:/bewustzijnonline april 2019
  • In de mei-editie van Magazine Spiegelbeeld  is een mooi artikel van mijn hand  verschenen en een korte boekrecensie! Zie: Sabbatical Spiegelbeeld mei 19
  • In April ’21 stond mijn boek in de Top Tien van de Beste Boeken over het Leven.  Hoe mooi is dat!
    Zie: Besteboekentips.nl/boeken-over-het-leven/
  • Op 3 Mei ’21 had Andy van Berkum een heel mooi en bevlogen Podcast gesprek met mij in het kader van zijn zoektocht naar geluk. Prachtig om over mijn boek, mijn visie op geluk, de kracht van bezieling en nog veel meer te mogen praten. De aflevering heet: Terug naar het kind. Veel luisterplezier!

 

  • Magazine FRITS is het zakelijk blad voor Brainport Eindhoven. Recent is de FRITS Werkgids ’21-’22 uitgekomen en daarin heb ik een mooie plaats gekregen. Zie hier de adventorial: FRITS Werkgids  Jos Arts