Adviesgesprek

Home - Adviesgesprek

ADVIESGESPREK

Inmiddels loop ik al zo’n 30 jaar rond in de wereld van training, coaching, hulpverlening en therapie. Dat heeft mij, zowel uit eigen ervaring als via mijn con-collega’s en cliënten, een schat aan kennis en ervaring opgeleverd over soorten trainingen, coachings-methodieken en therapieën die wel of niet geschikt voor je kunnen zijn. Deze expertise wil ik je graag aanbieden via een zgn. Adviesgesprek. Het is een concrete manier om inzicht en helderheid te krijgen over de volgende stap in je leven of loopbaan en zorgt ervoor dat je het stuur weer in eigen hand neemt.

Voor jou?

Weet je niet hoe je een bepaald thema of probleem in je leven of loopbaan moet aanpakken?
Blijf je constant maar in je hoofd zoeken naar een oplossing?
Blijf je maar steeds in een vicieuze cirkel ronddraaien?
Durf je de volgende stap niet te nemen?
Wil je nu eindelijk eens aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling maar weet je niet waar te beginnen?
Zie je door de bomen het bos niet meer en heb je een gids nodig?
Heb je behoefte aan een onafhankelijk en deskundig gespreks- of sparringspartner?

Dan is een Adviesgesprek geschikt voor jou!

Werkwijze

Het  Adviesgesprek is een éénmalige bijeenkomt van max. 2 uur waarin jouw vraag of probleem helemaal centraal staat en waarin we samen op zoek gaan naar de meest geschikte vervolg-stap voor jou.
Het is een ideale manier om je gedachten en gevoelens eens goed op een rijtje te zetten, te sparren of gewoon eens een uurtje 100 % aandacht en een écht luisterend oor wilt. Of als je gewoon een advies wilt voor de volgende stap in je leven. Je bent van harte welkom!

Mijn rol is die van een échte en betrokken luisteraar. Ook iemand die jou vanuit zijn deskundigheid en jarenlange ervaring (soms pittige) vragen stelt, een spiegel voorhoudt en dingen verheldert. Ik gebruik mijn intuïtie, voel en denk met je mee en geef waar nodig adviezen en handvatten. Op het einde ga je opgelucht, met meer energie, inzicht en helderheid weer naar huis. Meestal kun je dan weer zélf verder! En anders kom je gewoon nog een keer terug 😉.

RESULTATEN

  • Helderheid en inzicht in je vraag/probleem
  • Concreet en duidelijk advies voor een vervolg
  • Perspectief voor de toekomst

MEER WETEN?

Voor meer info of een beknopte brochure kun je me altijd bellen of mailen

06-22436622

info@josarts.nl

Ervaringen

“Jos is een vakman! Hij is erg bedreven in het uitpikken en bespreken van juist die antwoorden uit de opdrachten die cruciaal zijn. Hij stelt vragen die je dwingen om tot de kern te komen. Al tijdens het Koersonderzoek krijg je hele belangrijke inzichten en antwoorden. Hij is een prettige, wijze en rustige man die, naast een echte professional, ook iemand is waar je jezelf bij thuis voelt”.

Accountant en zelfstandig ondernemer