MIJN BOEK

Mijn boek is uit!

Al heel lang had ik de wens een boek te schrijven. Eerst zou het een boek over ODYS – mijn voormalig bedrijf – worden; toen een boek over mijn leven, toen over mijn verblijf in Frankrijk. Steeds kwam er weer een kink in de kabel, tot het voorjaar van 2018. Ineens was er de juiste inspiratie én het juiste idee. Het was nu of nooit. Na een intensief en boeiend schrijfproces is het me gelukt. Begin december had ik het proefexemplaar in mijn handen en op 30 januari 2019 is het boek in een mooie hardcover versie officieel op de markt gekomen! De titel luidt: Dit gun ik iedereen! Hoe een sabbatical je leven kan veranderen. En ik ben trots te kunnen zeggen dat het voorwoord is geschreven door de zeer bekende auteur Willem Glaudemans.

Doordat het boek een succes is geworden is in okt.’22 de tweede druk uitgekomen😊!

Op de achterkant van het boek staat:

Wat gebeurt er als je na een lange en intensieve loopbaan alles loslaat, huis en haard verlaat en zonder enig doel naar het Katharenland in Zuid-Frankrijk vertrekt? Jos Arts deed het. In dit boek neemt hij je mee op zijn Reis van de Held die vooral een innerlijke ontdekkingsreis blijkt te zijn. Open en eerlijk deelt hij zijn ervaringen, gevoelens en inzichten. Tenslotte ontdekt hij weer zijn bezieling, en keert vrij plotseling naar Nederland terug. Daar wacht hem een nieuwe uitdaging.

Ben jij op zoek naar vrijheid, avontuur of wil je je leven een nieuwe wending geven? Wil je geïnspireerd raken door een man die uit zijn comfortzone stapt en daarvoor rijkelijk beloond wordt? Of ben je geboeid door de magie in het leven waar toeval niet lijkt te bestaan? Dan is dit boek voor jou geschreven.

Het boek is bij mij (via de bestelknop onderaan deze pagina) of in de boekhandel, bij bol.com , managementboek.nl en alle boekenwebshops te bestellen.

INKIJKEXEMPLAAR Dit gun ik iedereen!

REVIEWS:

  • Inmiddels kreeg het boek al 28 reviews met 5 sterren, klik hier om ze te lezen.
  • Na de preview van de eerste 23 blz. kreeg ik deze reacties:

“Wat een prachtig begin van deel 1: Echte vrijheid zit ’m niet in materieel bezit, maar in het creëren van ruimte om ervaringen op te doen.  Ik voel bewondering en respect voor jouw moed. Boeiend om te lezen. Nu snap ik wat je met de Reis van de Held bedoelt. Het is nu al inspirerend en ik voel verlangen om mijn schat te vinden. En dit is nog maar het begin. Ik kijk er naar uit om het hele boek te lezen. Dank je wel voor dit inkijkje!”

“Dank je wel voor de preview. Ik ben begonnen met het lezen……jammer dat het na 23 pagina’s ineens ophoudt. Het is zo’n boek dat je het liefst in één keer uitleest.”

“Ik vind je een verrassend goede verteller, het ‘loopt lekker ‘ en heeft af en toe zelfs de sfeer van een roman. Heel benieuwd dus naar de verdere ontwikkelingen…….. mooie cover ook!”

Dit gun ik iedereen!