WORKSHOPS

Na het succes van de vorige Workshop staan er in het NAJAAR 2019 weer een aantal mooie en inspirerende Worskhops en BEGIN 2020 nog een Inspiratie-weekend gepland:

* De Reis van de Held(in) op zaterdag 28 September van 9.30 -16.30 uur
* Werken met de 4 Elementen  op 26 Oktober  van 9.30-16.30 uur
* Niet Doen! op 23 November  van 9.30 -16.30 uur
* Inspiratie-weekend van Vrijdagavond 14 febr. t/m Zondag 16 febr. 2020

Kenmerk van deze workshops en het weekend is dat je uitgedaagd wordt om lichter, moeitelozer en meer vanuit je Hart te gaan leven en werken. Om meer te Zijn dan te Doen! De locatie is EIGENTIJDSERF in Westelbeers, een hele mooie locatie midden in de natuur.

Reacties na de Workshop Reis van de Held(in) op 20 Juni j.l.:

“Echt een aanrader. Je geeft jezelf een mooie cadeau!”
“Het was een geweldige ervaring!”
“Zo fijn! Ik straalde dag erna helemaal!”
“Ik heb weer veel vertrouwen in mezelf gekregen!”
“Het was een bijzondere dag met een fijne groep mensen”
“Inspirerend! Workshop bij Jos Arts met HART en ZIEL. Daar wordt je even stil van.🤫 De reis van de held. Fijn om daar te zijn! ❤️ “

WORKSHOP: De Reis van de Held(in)

Wil je een dagje uit je gewone ‘doen’ stappen, de rust van de natuur ervaren maar ook actief zijn in de buitenlucht? Een dag om stil te staan wat er in jou allemaal nog leeft aan wensen en verlangens? Ga dan mee met deze Reis van de Held(in)!

Het wordt een dag midden in de natuur waar je jezelf weer kunt opladen. Waar je een Human Be-ing kunt zijn i.p.v een Human Do-ing. Een dag waarin we samen op pad gaan en elkaar hopelijk inspireren. Een dag met voeding voor de ziel dus!

Een dag met afwisselend informatie over de 7 stappen uit de Reis van de Held, veel ruimte voor delen van ervaringen, stilte, meditatie, muziek, wandelen in de natuur en voor wat zich spontaan aandient.  Geen strak programma dus maar samen met de deelnemers ontwikkelt zich deze dag als vanzelf.
Mijn rol is die van een ‘reisgids’: ik loop mee, faciliteer, prikkel en geef indien nodig wat meer achtergrondinformatie. Waarschijnlijk zitten er ook nog wel een of twee verrassingselementen bij……en natuurlijk een uitgebreid lunchbuffet!

Dus, als je behoefte hebt om dichterbij jezelf en je bezieling te komen, handvatten zoekt om verder te gaan op jouw pad en een mooie dag midden in de natuur met mooie mensen wilt beleven: wees dan welkom!

Onze locatie heet De Spotter:

Datum
Zaterdag 28 September 2019

Tijd
9.30 – 16:30 uur

Kosten
€ 125,= (incl. uitgebreid lunchbuffet en BTW)

Locatie
EIGENTIJDSERF
Spreeuwelsedijk 9
5091 KS Westelbeers (N.Br.)
www.eigentijdserf.nl

WORKSHOP: Werken met de 4 Elementen

Een leuke, speelse en inspirerende workshop met de 4 Elementen: Lucht, Water, Vuur en Aarde. Ben jij wel altijd in je element? Wat zeggen de elementen over jou? Zijn ze in balans? Welk element mag jij misschien nog verder ontwikkelen?
Natuurlijk verblijven we dichtbij de natuur om de 4 Elementen te kunnen ervaren. Hij staat gepland in Oktober 2019 want de Herfst is een ideaal seizoen om de natuurelementen te ‘proeven’. Op het einde van deze dag voel je je weer helemaal  ‘In je Element!’ 😊

Heb je al interesse, laat het me dan even weten!

Datum
26 Oktober 2019

Tijd
9:30 – 16:30 uur

Locatie
EIGENTIJDSERF
Westelbeers

Kosten
€ 125,= ( incl. uitgebreid lunchbuffet en BTW)

WORKSHOP: Niet Doen!

Een cryptische titel van een bijzondere Workshop!
We zijn zo druk met Doen dat we vergeten te Zijn. Daarom gaan we ons verdiepen en onderdompelen in ‘Wu Wei’ d.w.z : iets doen door niet te doen. Een belangrijk principe uit het Taoisme, een Chinese mystieke stroming. Het wordt dus een heerlijke dag niet-Doen!
Na deze dag zul je ofwel heel blij ofwel een beetje in verwarring zijn…

Deze workshop wordt op 23 November 2019 aangeboden.
Heb je al interesse laat het me dan even weten!

Datum
23 November 2019

Tijd
9:30 – 16:30 uur

Locatie
EIGENTIJDSERF
Westelbeers

Kosten
€ 125,= (incl. uitgebreid lunchbuffet en BTW)

INSPIRATIE-WEEKEND

Dit weekend wordt onder voorbehoud gehouden van Vrijdagmiddag 14 febr. 2020 t/m Zondag 16 febr. 2020 bij EIGENTIJDSERF in Westelbeers, een prachtige locatie in de natuur.
Het wordt een weekend met stiltes, meditaties, wandelingen, muziek, plezier, creatief schrijven en tekenen.  En veel ruimte om met elkaar te delen. Op het einde ervan voel je je een ander mens en ben je weer helemaal opgeladen.

Meer info volgt!

Datum

Vrijdagavond 14 febr. t/m Zondag 16 febr. 2020

Tijd

Vrijdag 17 uur – Zondag 17 uur

Locatie

EIGENTIJDSERF
Westelbeers

Kosten

nog niet bekend