WORKSHOPS

Na het succes van de vorige Workshop staan er in het NAJAAR 2019 nog een mooie Workshop en BEGIN 2020  een Mini-Sabbatical gepland:

* Niet Doen! op Zaterdag 23 November  van 9.30 -16.30 uur (aub inschrijven vóór 1 november)
* Mini-Sabbatical van Vrijdagavond 14 febr. t/m Zondag 16 febr. 2020 (aub inschrijven vóór 15 januari)

Kenmerk van deze workshops en het weekend is dat je uitgedaagd wordt om lichter, moeitelozer en meer vanuit je Hart te gaan leven en werken. Om meer te Zijn dan te Doen! De locatie is EIGENTIJDSERF in Westelbeers, een hele mooie locatie midden in de natuur.

Reacties na de Workshop Reis van de Held(in) op 20 Juni j.l:

“Echt een aanrader. Je geeft jezelf een mooie cadeau!”
“Het was een geweldige ervaring!”
“Zo fijn! Ik straalde dag erna helemaal!”
“Ik heb weer veel vertrouwen in mezelf gekregen!”
“Het was een bijzondere dag met een fijne groep mensen”
“Inspirerende Workshop met HART en ZIEL. Daar wordt je even stil van.🤫 De reis van de held. Fijn om daar te zijn! ❤️ “

WORKSHOP: Niet Doen!

Een cryptische titel van een bijzondere workshop.
In het dagelijkse leven zitten we zoveel in de Doe-modus dat we vergeten te Zijn. We zijn druk , druk, druk om iets wat in de toekomst ligt te bereiken en leven te weinig in het Nu.
Hoe komt dat eigenlijk? En hoe kunnen we dat niet-Doen, dat Zijn, dat leven in het Nu  meer ontwikkelen?
We gaan ons deze dag verdiepen en onderdompelen in ‘Wu Wei’ d.w.z : iets doen door niet te doen. Een belangrijk principe uit het Taoisme, een Chinese mystieke stroming. Het wordt dus een heerlijke dag met Zijn, Soulfulness (ipv Mindfulness 😉) en vooral loslaten.

Laat je vooral verrassen door de inhoud van deze dag! Na deze dag zul je je heel relaxed of blij voelen of misschien een beetje in verwarring zijn… Of een mengeling ervan! Alles is goed.
Deze dag is trouwens een voorloper van wat je in het weekend van 14 t/m 16 febr. 2020 kunt verwachten. Een appetizer dus!

Datum
23 November 2019

Tijd
9:30 – 16:30 uur

Locatie
EIGENTIJDSERF
Westelbeers

Kosten
€ 125,= (incl. uitgebreid lunchbuffet en BTW)

MINI-SABBATICAL

Dit weekend wordt gehouden van Vrijdagmiddag 14 febr. 2020 t/m Zondag 16 febr. 2020 bij EIGENTIJDSERF in Westelbeers, een prachtige locatie in de natuur.
Het wordt een mooi weekend waarin ‘Zijn’ centraal staat. Twee dagen uit het gedoe van het alledaagse leven en je onderdompelen in stiltes, meditaties, wandelingen, muziek, plezier en nog enkele verrassingen. En natuurlijk ruimte om met elkaar te delen. Op het einde ervan voel je je een ‘ander’ mens en ben je weer helemaal opgeladen.

Je verblijft twee nachten in een 1-persoonskamer en krijgt 2 x een ontbijtbuffet, 2 x een uitgebreid lunchbuffet en 1 x een tweegangendiner. Daarnaast kun je het hele weekend onbeperkt gebruik maken van koffie, thee en (fruit)water. En dat in een mooi en comfortabel conferentiecentrum midden in de natuur!

Datum:
Vrijdag 14 Febr. t/m  Zondag 16 Febr. 2020

Tijd:
Start: Vrijdag 14 Febr. om 17 uur
Slot:   Zondag 16 Febr. om 17 uur

Locatie:
EIGENTIJDSERF
Westelbeers

Aantal:
Maximaal 12 deelnemers

Kosten p.p.:
Voor het totale weekend: € 350,= ( incl. verblijf in 1 persoonskamer, volpension, BTW en begeleiding)