MANAGEMENTCOACHING

Zoals al gezegd heb je als manager een mooie maar pittige functie. Je vind het leuk om je visie uit te dragen, leiding te geven en mensen te inspireren. Het is een hele uitdaging en uit eigen ervaring weet ik dat het dan belangrijk is om naar je eigen rol, houding en wijze van communiceren te kijken. Zodat je nóg beter wordt!
Managementcoaching is zeer effectief. Coaching bij het ontwikkelen van echtheid, openheid, daadkracht, leiderschap én een heldere communicatie. Dat zijn 5 kernbegrippen die in mijn stijl van coachen steeds terugkomen. Echter ten alle tijde staan jouw leerthema’s en doelen centraal. Daar gaan we heel praktisch mee aan de slag.

Voor jou?

Heb je behoefte aan een deskundig en onafhankelijk sparringpartner?
Wil je inzicht in en werken aan jouw wijze van communiceren?
Wil je beter leren omgaan met weerstanden en conflicten?
Wil je een daadkrachtige manager worden?
Wil je meer balans tussen je werk en je privé?

Dan is Managementcoaching het ideale middel!

Werkwijze

Managementcoaching bestaat meestal uit ± 6 bijeenkomsten van 1½ uur waar we op een gestructureerde en persoonlijke manier werken aan de thema’s die jou als manager bezighouden en de doelen die jij wilt bereiken. Aan de hand van jouw praktijksituaties reflecteren we op jouw rol en gedrag en kijken we waar aanpassingen nodig zijn. Coaching is bij mij niet zozeer ‘helpen’ als wel een intensief leertraject waarin je geprikkeld wordt jezelf te ontwikkelen en je kracht opnieuw te ontdekken.
Ter ondersteuning van dit traject werk ik graag met de PPA (= Persoonlijke Profiel Analyse) en het Leiderschapsonderzoek. Dit is een heel krachtig instrument om je favoriete werkgedrag en je communicatiestijl snel in beeld te krijgen (zie: PPA)

Resultaten

  • Meer daadkracht en effectiviteit
  • Meer balans tussen ‘Hoofd-Hart-Handen’
  • Betere en heldere communicatie
  • Beter contact met je medewerkers
  • Meer vitaliteit en flexibiliteit
  • Meer balans tussen je werk en privé

MEER WETEN?

Voor meer info of een beknopte brochure kun je me altijd bellen of mailen

06-22436622

info@josarts.nl

Ervaringen

“ Door dit traject heb ik veel inzichten gekregen! Bijvoorbeeld dat ik erg inhoudelijk en oplossingsgericht bezig ben maar dat ik er ook voor kan kiezen dat niet te doen en het probleem alleen maar te benoemen of te erkennen. Het besef dat ik niet alles voor iedereen hoef op te lossen geeft mij rust en energie. Jos heeft veel kennis en ervaring en gaf mij voorbeelden waarin ik me herkende en begrepen voelde. Daar waar nodig bleef hij doorvragen tot we tot de kern van de zaak kwamen. Met deze nieuwe kennis en ervaring sta ik nu veel sterker in mijn schoenen.”

Sectorhoofd bij een Gemeente