LEZINGEN

Interactieve Lezing: Hoe een Sabbatical mijn leven veranderde

Wat gebeurt er als je na een lange en intensieve loopbaan alles loslaat, huis en haard verlaat en zonder enig doel naar het Katharenland in Zuid-Frankrijk vertrekt?
Dát beschrijf ik in mijn boek: Dit gun ik iedereen! Hoe een sabbatical je leven kan veranderen
Dit avontuur blijkt vooral een innerlijke ontdekkingsreis te zijn waarin ik mijn bezieling weer terugvind en als herboren terugkeer naar Nederland, als Jos 2.0. Daar wacht me een nieuwe uitdaging.

In deze interactieve lezing (met foto’s, filmpjes en muziek)  wil ik je laten proeven van mijn avontuur. Wat ik allemaal beleefd, ontdekt en geleerd heb. In het magische Katharenland. Hoe het is om op je 58ste alles achter je te laten en onderweg vooral de ‘tekens’ te volgen. Niet wetende wat de volgende stap zal zijn. Om te ontdekken dat er eigenlijk maar een weg is, nl. de weg van je Hart, want die klopt altijd! Dat is de Reis van de Held en de 7 stappen die ik in mijn boek uitleg.

Tijdens de lezing ga ik graag in op vragen en ervaringen van de aanwezigen. Wat roept mijn verhaal bij jou op? Herken je je erin? Sta je zelf wellicht op een kruispunt in je leven? Durf jij ook los te laten en te ‘verliezen’? Durf jij je hart te volgen? Durf jij ook de Reis van de Held te maken?
Al met al hoop ik dat het een fijne en inspirerende avond wordt. Want: Dat gun ik iedereen! Na de lezing kun je het boek dat € 18,50 kost, kopen (cash of door te pinnen) en zal ik het met alle plezier signeren.

Ik verheug me erop jou te ontmoeten!

Hieronder een kleine impressie van de Lezingen resp. in de Witte Dame in Eindhoven op 1 september ’19 , in de Bibliotheek in Eersel op 10 oktober ’19 en op Eikenburg in Eindhoven op 28 april ’15.

Op dit moment staan er geen Lezingen gepland.

Wil je echter dat ik een inspirerende en interactieve Lezing voor jouw organisatie, centrum of netwerk kom geven? Bel of mail me gerust via: info@josarts.nl of 06-22436622. Ik deel mijn ervaringen graag want delen is het nieuwe vermenigvuldigen!

Op dit moment staan er geen nieuwe lezingen gepland.