INSPIRATIE REIZEN

Zoals je in mijn boek kunt lezen ben ik vroeger reisleider geweest van actieve vakanties in het buitenland. Ook tijdens mijn Sabbatical in 2013 was ik reisgids van een groep Duitse vrouwen op weg naar naar St. Maries de la Mer. Het bloed kruipt nog steeds waar het niet kan gaan…… Dus is mijn plan om in 2020 een of twee inspirerende reizen aan te bieden. In de laatste week van Juni 2020 zal dat in ieder geval een reis naar het Magische Katharenland in Zuid-Frankrijk zijn. Daar verheug ik me heel erg op!

In het najaar 2020 wellicht ook een prachtige Inca-reis naar Peru of een unieke reis langs de Nijl in Egypte maar dat kan ook het voorjaar van 2021 worden. Deze reizen vergen aanzienlijk meer voorbereiding en organisatie.

Een mooie reis door het Magische Katharenland

Hoe zou het zijn om een week lang terug te gaan naar de tijd van de Middeleeuwen? Om je onder te dompelen in het land van de Tempeliers, Katharen, troubadours, ridders en kastelen? Om te genieten van de vergezichten op de Spaanse Pyreneeën en van die typische Zuid-Franse sferen? Van de rust en de ruimte, samen met een groep leuke mensen? Natuurlijk onder het genot van heerlijk eten en tintelende wijnen! Als God in Frankrijk.
Kom mee en sluit je aan bij deze reis door het magische Katharenland, laat je erdoor raken en word ook verliefd op deze streek!

We verblijven de hele week op Domaine La Flotte, een fantastische plek vlakbij Lac du Montbel , ongeveer een half uur rijden vanaf Carcassonne. Van daaruit gaan we steeds op pad naar vele boeiende en mysterieuze plaatsen, zoals Montségur, Bugarach, Rennes-le-Château, Minerve en Carcassonne.

Iedere ochtend is er gelegenheid om de dag te starten met yoga of meditatie. Het hoeft dus niet maar mag wel!  Het ‘programma’ is heel flexibel en vullen we in nauw overleg met elkaar in. Je hoeft dus niet iedere dag mee op pad te gaan en hebt heel veel vrijheid om te gaan en staan waar je wilt. Ook als je bijvoorbeeld een keer alleen wilt wandelen of gewoon ‘thuis’ wilt blijven. Wel is het fijn als we ’s avonds gezamenlijk met elkaar aan tafel zitten om ervaringen te delen en te genieten van wat onze kokkin voor ons heeft klaargemaakt.

Datum

20 t/m 27 Juni 2020

Prijs
nog niet bekend

Locatie

Domaine La Flotte
Sonnac sur l’Hers

Egypte of Peru
(hoogstwaarschijnlijk in 2020)

Datum

Prijs

Locatie