COMPETENTIECOACHING

Op je werk worden tegenwoordig hoge eisen gesteld. Met minder mensen moet vaak meer worden gedaan en interne en externe klanten verwachten dat je steeds meer voor hen klaar staat. Daardoor kun je zelf in de knel komen. Competentiecoaching kan je dan ondersteunen om goed én gezond te kunnen blijven functioneren.  Maar ook om nog beter te functioneren en te werken aan je ontwikkelingsdoelen is Competentiecoaching zéér geschikt !

Werkwijze:

Bij Competentiecoaching bepalen we samen eerst je doelen en het aantal bijeenkomsten. Daarna gaan we aan de hand van door jou zelf ingebrachte praktijksituaties onderzoeken waar je tegenaan loopt en hoe je dat misschien anders zou kunnen doen. Op die manier werken we aan inzicht in jezelf, het ontwikkelen van je eigen kracht en kwaliteiten én het opheffen van belemmeringen. Het accent in de coaching kan op het geven van kennis/instructies, het veranderen van houding of het aanleren van vaardigheden liggen. Op basis van mijn jarenlange ervaring reik ik je op een persoonlijke, positieve en doelgerichte manier handvatten aan om je in de praktijk anders en effectiever te gaan gedragen. Ik coach dus oplossingsgericht! Het resultaat is meestal een nieuwe balans tussen ‘Hoofd – Hart – Handen’. Want die ligt altijd aan de basis voor een goed en gezond functioneren.

Ter ondersteuning van dit traject werk ik graag met de PPA (=Persoonlijke Profiel Analyse). Dit is een krachtig instrument om o.a. je favoriete werkgedrag en je sterktes en zwaktes in beeld te krijgen (zie: PPA )

RESULTATEN:

  • Meer zelfvertrouwen
  • Meer balans en kracht
  • Meer effectiviteit
  • Meer energie en vitaliteit
  • Betere communicatie
  • Minder kans op uitval of ziekte

MEER WETEN?

Voor meer info of een beknopte brochure kun je me altijd bellen of mailen

06-22436622

info@josarts.nl

Ervaringen

“ Bij Jos heb ik veel geleerd. Hij heeft me verschillende handvatten gegeven hoe ik dichtbij mezelf kan blijven en hoe ik milder naar mezelf kan zijn. Maar ook om de verwachtingen van bepaalde rollen scherp te krijgen. Hij gaf mij inzichten en leerde mij technieken die ik snel kon toepassen en die mij wonderbaarlijk meteen verder hebben gebracht. Ik ben zo blij dat ik Jos heb leren kennen want hij heeft mij geholpen om echt weer in mijn kracht te staan.”

P&O consultant Hogeschool